neděle 8. července 2012

Balkon

 
 
 
Nádherně se rozrostly květinky na balkoně. Mám z nich radost, protože už vypadaly, že nic moc nebudou. 

9 komentářů:

  1. Ajko krásně ti kvete olověnec :-) můj je obr ale měl jen jeden květ :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Ajinko,krásně rozkvetlý balkon,léto má přece jen něco do sebe,je stále se čím chlubit,a koukám,že oběma nám učarovala obloha,zrovna před chvílí jsem dávala fotky večerní oblohy:-)))Měj se krásně a přeju hlavně zdravíčko♥♥♥ Monis

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké! Olověnec se mi podařilo loni zahubit :-( Od té doby jsem na něj nikde nenarazila. Tak ať ti květinky přinášejí stále radost!
    evice

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásně rozkvetlý balkon a muškát na druhé fotce je nádherně zbarvený :-) Krásné dny. Marie

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké muškáty. Taky u nás to vypadalo, že letos z nich nic nebude, ale také se nakonec vzmohly a krásně kvetou.
    Hezký večer
    MartinaK

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji moc za komentáře. Evíku, olověnec vypadal po zimě, že umře, ale kdepák. Mám z něj radost, tak přeji ti tomu tvému plné květy. Evičko jehličko, tobě zkusím olověnec namnožit a poslat, ačkoli netuším, jak tu cestu přežije :(.
    Krásné dny všem a děkuji za návštěvu.

    OdpovědětVymazat
  7. Docela pěkné výpěstky :-) Já jsem na rady ženy nechal vloni provést zasklení lodžie tady a na podzim jsme tam pěstovali žampiony, na jaře taky a v létě chilli papričky :-) je to docela potenciál. Ženě kvetou nějaké její žluté kvítka, mě papriková farma. Všichni jsou spokojeni :-) Jen ty horka v létě, jak je to uzavřené, to je moc. Jak velký balkon máte

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den Pavle, děkuji za milá slova. Zasklení balkonu by se mi líbilo, ale vzhledem k tomu, že od poledne do večera tam pálí sluníčko, myslím, že bychom se tam uvařili. Navíc ten balkon je tak třikrát delší jak panelákové, takže investice pro nás velká.Momentálně si to nemohu při mateřské dovolit, hlavně se bojím toho pařáku, protože pokoje tam jsou ke spaní a už teď v létě tam celý den máme zatažené žaluzie, aby se v noci dalo dýchat. Přesto děkuji za tip. Mějte príma dny a výborné zeleninové úspěchy přeji. A.

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka