středa 23. listopadu 2011

Děkuji všem

 
za přání brzkého uzdravení, asi to funguje!! :)) Sice to není ono, rýma silná, kašel, hlásek je někde .... nevím kde, ale je mi hezky. Myslela jsem, že k počítači ani dnes neusednu, ale musela jsem dnes vyfotit pár drobností. V minulém týdnu jsem domotala homoli, kterou jsem šoupla na balkon. Dnes jsem jí navlečená nazdobila a vyfotila. Moc se těším na advent, i letos bude advent také na balkoně :)).
Mějte nádherné dny, užívejte si krásné dny s blízkými, nejbližšími milovanými, děkuji za vše!!
Splnila jsem si sen, o kterém jsem dávno snila. Keramika od kočičandy z fléru je kouzelnááá!!!

6 komentářů:

  1. Téda ty máš krásný balkonek :-) A ty keramické holčičky jsou naprosto úžasné!!!
    Ať už je jen dobře ♥♥♥
    evice

    OdpovědětVymazat
  2. che meraviglia!!! rimango sempre affascinata ogni volta che passo per il tuo blog!!!!
    Giulia

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký jehlánek,zrovna podobný lepím uvidím jak dopadne,také obdivuji ty keramické holčičky,mají tak nádherný kukuč....jsem ráda,že jsi na tom lépe,my na sv Moravě to nemáme lehké,zdraví Dája

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko to je dobre ze uz je ti lepe! Andelka je nadherna, urcite se bude moc libit, homolka je take paradni a keramicke holciny, jak jsi to uz napsala sama, jsou kouzelne :)) Preji hezky den, pa,pa.

    OdpovědětVymazat
  5. Áji, krásná výzdoba. U nás by neprošla. Nechala jsem tam do příštího roku dva truhlíky a sýkorky, ty potvory, už stihly rozmrvit hlínu po celém balkonu. Takže výzdobu by mi určo sežraly. A holčičky jsou opravdu krásné. Mají takový smutný výraz. Stejně se kouká i plyšová ovečka, kterou jsem dnes dostala od sestry pro radost. Člověk ji musí pohladit, jen se na ni podívá:)
    Nebyla jsem chvilku u netu, tak píšu opožděně. Doufám, že jsi už našla hlas a rýma se odstěhovala!
    Zdraví Jana

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka