pondělí 1. dubna 2013

Děkuji

všem za podporu a milá slůvka, ale já si připadám jako ve špatné snu či grotesce! Sněhu je všude skoro půl metru, dnes jsem vyhazovala i ten napadlý v bazénu, jelikož by mohl strhnout celou plachtu! Bojím se, že vše přimrzne a bude to katastrofa! 
Jeli jsme si pro děti k babičce do podhůří Beskyd, kus za Nošovicemi a cestou několik nehod. Nazpět teprve vytahovali auto mladíka, co jsme míjeli cestou tam! A tak jsme v koloně stáli skoro hodinu :((. Já už tohle nechci. 
Loni jsem měla touto dobou už zeleninku zasetou a zasazenou! Letos? Nevím, zda vůbec cokoli do země půjde.
Prognóza na středu: husté sněžení, možná dalších 20cm, to také napoprvé hlásili, jen 20cm a je z toho ....... Grrrrrrrrrrr, vím, že přírodě neporučíme, ale prosím tam nahoře, smilujte se a už netřepte na nás sníh, ale vpusťte nám trošku sluníčka, moc se přimlouvám za všechny, co trpí jako já.

4 komentáře:

  1. Ali to nezávidím, k nám kalamita ještě nedorazila, stačila jsem včera vysít hrášek:-)
    Snad už to brzo přejde, i když duben hlásí chladný, ach jo...
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, mně by ani tak chladno nevadilo, ale ty hory sněhu, to bys měla vidět! Je to k pláči, nedá se jet pořádně autem, sněhové bariéry kam se podíváš, zahrada zasypaná tuny sněhu!! Hrůza hrůz, ani zima taková nebyla. Krásné dny i tobě a tiše závidím to setí :(. A.

      Vymazat
  2. Bublinko, vy jste tam nahoře jak v začarovaném kruhu. Neboj sníh roztaje a bude krásně. Drž se holka. Pa Rija

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rijuško, začarovaný kruh je slabé slovo, jak jsem psala, všude sněhové bariéry, všude tuny sněhu, tohle než roztaje, tak já zestárnu o rok dva :(. Je to šílené, dětičky před školou padaly v tom sněhu, naše psice se nemůže sněhem ani proplést. Nu což, věřím, že bude lépe. Krásné dny a děkuji za podporu Jaruško. Ajka

      Vymazat

Slovíčka od srdíčka