pondělí 31. října 2011

Moje první háčkované srdíčko

Háčkování dohnalo i mě :)))hihi. Zkusila jsem jednoduché srdíčko, děkuji Sar-Šárince za nákres. Tedy musím vše ještě dopilovat, ale učím se :)). Z květinky od Rendeval-Jarušky, jsem holkám ušila kabelušky. Momentálně jen jedna je hotová, druhá čeká na našití květinky, ale Verča se vrátila ze školy a před ní tyhle vánoční překvapení nebudu tvořit, to je jasný že :))? A andělku jsem ušila jen tak, prostě se mi chtělo.
Přeji všem krásný týden, u nás svítí sluníčko.
Děkuji za komentáře a inspirace u vás, protože jen díky vám jsem se dala do háčkování. Ještě přijít, co všechno znamenají ty značky, jak všechny sloupky a polosloupky přesně uháčkovat, jak pevné oka, atd, ale to se poddá. :))).Děkuji, že jste a dělíte se svými krásami.

4 komentáře:

  1. sono fantastici!!!
    l'angioletto è dolcissimo!
    Giulia

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Alenko, srdicko se ti moc povedlo,vubec bych nepoznala, ze z hackovanim teprve zacinas! Andelka, jako vzdy :) velka fesanda a kabelka je kouzelna, holky budou velke paradnice. Mej se moc hezky, pa, Monika.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ajka, také nádherné srdiečko a prvé, tak klobúk dole. Ja viem urobiť retiazku ;-))Aj anjelka je veľmi pekná, má krásne šatičky.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné srdíčko.To jsem nikdy nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka