neděle 28. srpna 2011

Dekorace...

 
Měla jsem plno "nahatých" polštářků, tak dostaly kabátek. Dva jsou naprosto jednoduché, na jeden jsem použila krásnou sovičku z látky od milé Moničky ostrovanky. Moni, ještě jednou moc děkuji.
Žirafku jsem došila včera navečer, Verunka byla u babičky do soboty, to jsem ušila největší část. Zbytek jsem dodělala postupně v mezičase. Ještě připojuji svůj nový noční stolek :)), zatím provizorní, natřela jsem starou bednu od ovoce, původně dětem, ale nakonec mi příjde, že mají všeho už dostatek. Zatím bude jako noční stolek, později mi poslouží k uložení látek. Došila jsem i rozešitého zajíčka.
Musím se vám přiznat, že od září máme doma školačku a já jsem z toho více nervózní, než ona.
Přeji všem krásné a slunné dny.

8 komentářů:

  1. Ajko, polštářky jsou moc hezké a žirafka....tluču hlavou do stolu. Mám šicí stroj od ježíška a do teď jsem se s ním nesžila. Neušiju ani rovný steh a to jsem si na ty dva prcky chtěla všechno ušít... Máš zlaté packy! Janča

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ajka, krásne vankúšiky, živé farby a žirafka aká parádnica, obdivujem Tvoje šikovné ruky.
    krásny zvyšok dňa
    Emily

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Ajko,polštářky jsou prímaaplikace soviček paráda....žirafka vystrojená asi do školy...Daja

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ali,
    jsi šikula. A neboj, Verunka to zvládne v pohodě, je šikovná po tobě ne? :-)) Tak šťastný krok do světa školáků! Mějte se fajn.
    evice

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Alenko, decorace pokojicku je jak vidim stale v plnem proudu, holky musi byt nadsenim bez sebe :) Opravdu nevim, kde na to vse beres cas, mas muj obdiv! Verunce preji krasny zacatek prvniho skolniho roku,posilam moc pozdravu, opatrujte se, pa, Monika.

    OdpovědětVymazat
  6. Hello!
    I see you had worked on Tilda`s works, I like make it too. I had enjoyed visit your blog and I did a new follower of yours.
    So I invite to do a visit on my blog and if you want be my follower too, because I love make so many handcrafts to share.
    Have a nice week!
    CARLA

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně takovou starou bedýnku mám doma,v růžové vypadá nádherně,tak už vím jakou bude mít barvu:-)Ale ty jsi dokonalá švadlenka-tvoje šitíčko je dokonalé!Michaela

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka