pondělí 5. září 2011

Dýně...

Loni jsem dostala od kamarádky úžasné dýně. Vydlubala jsem si semínka, ale ony mi nějak zmutovaly a jsou úplně jiné. Už chytly i plíseň, takže letošní zklizeň asi moc úspěšná nebude.
Dnes jsem po dlouhých letech usedla za volant a odvezla Verunku do školy. Měla jsem ztažený žaludek, ale zvládla jsem to. Snad se řízení zapíše mezi mé koníčky :)). A abych tedy nezůstala s koníčky pozadu, ušila jsem Verunce do školy pyltlíček na bačkůrky a sobě medvídka :)).

4 komentáře:

  1. Milá Ajko ,pytlíček je hezký a zajíček roztomilý ...Daja

    OdpovědětVymazat
  2. Ajka, ja si aj tak myslím, že toho medvedíka si privlastní Verunka)Dyne sú prekrásne, majú skvelý tvar i farbu. Držím palce, nech si rýchlo zvykneš za volantom a pozdravujem zo Slovenska)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ajko.Moc pěkný mišanek já jsem na ně zatížená, mám je všude,ale takové ty chlupaté.Nesměle se zeptám jestli máš na něj nějaký střih,nebo podle čeho to šiješ.Byla by Ti moc vděčná zato, kdyby jsi mi napsala,a poradila.A ještě jedna prosba, prosím jezdi opatrně!!!
    Spoustu jízd bez nehod přeje Luďka
    soboroval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ajka,
    mám ku Tebe ako k pestovateľke okrasných dyní otázočku: stalo sa Ti resp. počula si o tom, že by zo zasiatych semienok kupovaných v obchode nevyrástla ani jedna jediná dyňka? mali to byť tie ozdobné.....som z toho dosť smutná, tešila som sa na ne....
    želám pekný deň
    Eva

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka