sobota 19. února 2011

Loutky podruhé...




Jak už jsem psala, dala jsem se do opravy a očisty loutek ve školičce. Dnes vám ukáži paní královnu. Byla akorát hodně špinavá, vše jsem vyprala, vyžehlila a zpět našila na paní královnu, navíc má novou brož :). Loutky mají hlavičky nasazeny až na šaty, takže musím každou loutku svlékat tak, že rozpárám celou horní část oblečení. Paní královna navíc má dvojdílný kostým, takže spodní část byla nabita hřebíčky, ty jsem vytáhla a zpětně nabila, nabrala jsem sukénku více, nastehovala a je to. Snad jde aspoň trošku rozdíl znát. Nyní mě čeká Maruška.

2 komentáře:

  1. Loutky mám moc ráda a obdivuji tvoji šikovnost a zanícení,se kterou jsi se pustila do jejich obnovy. Láskyplné dny Mokopa

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Alenko, to maji ve skolicce velke stesti, ze nasli takovou sikovnou maminku, ktera loutky peclive vyspravi a znovu "vysperkuje"!
    Srdicka jsou nadherna, tesim se na fotku az budou viset na vetvickach a take ostatni nove siticko je moc hezke. Kde na to vsechno beres cas? Alenko, krasny zbytek vikendu tobe a tvym princeznam preje monika.

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka