pondělí 29. listopadu 2010

Opět jsem co?

Šila jsem, ano, asi pro některé už nuda, ale mě to tak moc baví! Jenže co se nestalo? Jak jsem byla nadšená z té mé hotové práce, tak jsem andělku zabalila, pečlivě, protože poputuje k nové majitelce, kterou je má virtuální kamarádka a na přání si poslala i svou látečku. Z té látky jsem zase úplně unesená já, protože je jemná a moc krásná a tak jak jsem se již zmínila,  zabalila pečlivě balíček, ale ejhle! Andělka je bez křídel!! :((Chjo, jsem roztržitá, jak jsem mohla zapomenout našít to nejdůležitější? Tak to vidíte, asi bych měla na chvíli přestat šít, napříště můžu zapomenout našít ....????......

10 komentářů:

  1. Ajka, dobre som sa zasmiala:) Mne sa stáva to isté. Ale anjeli sú predsa aj bez krídel a ona by to určite pochopila:)
    Krásny deň prajem

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Alenko. Jestli Vám tak smím říkat.. Náhodou jsem se dostala na Váš blog a jsem unesená. Aby těch náhod nebylo málo cca před 14 dny jsem zakoupila věnec s Andělkou v českém Brodě, který je určitě od Vás. Vaše práce je krásná. Ráda bych zakoupila od Vás ještě další výrobky. Je to možné? Můžete se se mnou spojit? Můj mail - novotna.romana@volny.cz Děkuji předem.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko, to nevadí, i takhle je pěkná :-)určtě to pochopí!!! Danus

    OdpovědětVymazat
  4. MOC PĚKNÉ ŠITÍČKO. POVEDENÉ, CHVÁLÍM.
    PŘÍJEMNÉ PŘEDVÁNOČNÍ DNY PŘEJI. BOHDA

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná i bez křídel. Nic si z toho nedělej, určitě udělá radost i tak. A křidélka se mohou našít dodatečně....někdy.....anebo vůbec? :-)
    Měj pěkné dny!
    evice

    OdpovědětVymazat
  6. Jste šikovná švadlenka a Andělce to sluší i bez křídel.
    Zdravím a přeji krásný adventní čas.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Ajko.
    taky si myslím,že i kdyý je andělka bez křidýlek,je krásná a radost určitě udělá
    Ajko,přeju tobě i celé tvé rodince pohodový advent.
    Blanka

    OdpovědětVymazat
  8. Ajko takže místo nadělky je to krásná panenka. Se ani nedivím, při tvé výkonnosti a péči o Tvoje malé živé andělky. Obdivuju co všechno stíháš. Uška

    OdpovědětVymazat
  9. Ajko já mám v tom komentáři chybu. Místo andělky, tam mám nadělky !! To jsem celá já, jak kulový blesk, nečtu po sobě. Zkusím znovu.
    Prosím o opravu. Díky Uška

    Ajko takže místo andělky je to krásná panenka. Se ani nedivím, při tvé výkonnosti a péči o Tvoje malé živé andělky. Obdivuju co všechno stíháš. Další krásné nápady přeje Uška

    OdpovědětVymazat
  10. Holky moje zlatý, děkuji moc a moc za všechny vaše krásná slůvka!! Pohladí po dušičce!!Já mám vůbec celý týden moc krásný, ačkoli děvčátka stůňou, hlavně Aninka,ale i tak!!Vše je jak má být, krásně vychází, já tvořím, dělá mi to radost.Mějte nádherné dny.
    Uši,vůbec nevadí překlep,jsem si ani nevšimla a děkuji moc za návštěvu,jsi vzácná návštěva :))hihihi...moc si toho cením,protože tvá tvorba,hlavně jemnost,se mi líbí!!

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka