čtvrtek 5. listopadu 2009

Pro Verunku

Ještě než jsme jeli do nemocnice, jsem v sobotu stihla Verunce ušít rošťandu s bekovkou :)). Bylo jí líto, že šiji hračky pořád někomu druhému a jí ne, tak jsem jí splnila přáníčko a přesně podle jejího přání vše dotvořila. Když byla hospitalizována, tak jsem jí ušila ještě medvídka, který na ní tady se mnou čeká a pro kamarádku další hajánkovou. Musím zaměstnávat mysl i ručičky... ačkoli bacil dostihl i mě a odnesla jsem to ztrátou hlasivek! Dnes mi Verunku propustí, tak mám obří radost! Byla jsem i na kontrole s Aničkou a už váží 2,5kg, takže kus ženské už z ní je :))) .

5 komentářů:

  1. Alenko, tak v první řadě... myslím na vás,ať jste zdravé, jupííínkuju za vás, že je Verunka už určitě doma :-) Bublinečka Anička je už pořádná ženská :-)to musí být krásný pocit. :-) Nicméně šitíčko je nádherné.Verunka bude mít radost.A ta látka.... to je ta, co mám od vás pidi polštářek,že? Je nádherná. Prozraďte neseženu někde taky??Přeji krááásnýý den

    OdpovědětVymazat
  2. teda Alí, pardon, myslela jsem jehelníček..i když on to vlastně je pidi polštářek :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně se ti to šitíčko povedlo,máš ty Hajánky vždycky táááák hezoučké.Přeju hodně zdraví tobě,Verunce i miminku

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Alenko,
    je to krásný a hodně zdravííííí všem třem bublinkám i tatínkovi;-) Myslím na vás!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji moc za vaši podporu a milé komentáře!
    Martínko, tu látečku mám od kamarádek z Brna,ale již dlouho doma a měla jsem plány ušít povlečení,avšak mi chyblo na polštářek a už nejde sehnat :((.

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka