středa 18. listopadu 2009

Ježíškovi...


Když jsem byla malá, pamatuji si na kouzelné Vánoce, kdy naše maminka chystala jídlo, oháněla se v kuchyni, nás pak poslala vždy něco udělat a v tom jsme slyšeli zvonek. Moc jsem se na tu chvíli těšila, bylo to krásné období! V pozdějším věku jsme s bratrem prolézali vždy těsně před Vánocemi mamčiny skříně a šmejdili, co asi bude pod stromečkem. Dnes věřím, že i když se dárky kupují, tak vždy je pod stromečkem nějaký, který je určitě přímo od Ježíška!! Vánoce pro mě mají kouzlo, o to větší, když mám Verunku. Radost v dětských očičkách je největší odměnou! a dárečkem zároveň.
Milý Ježíšku, moc bych si přála, aby tyto Vánoce byly pro naší rodinu hlavně v duchu klidu a pohody! Je toho tolik, co bych chtěla napsat, ale vím, jak umí být lidé zlí a radovat se z neštěstí druhých, jak složité jsou vztahy právě s nejbližšími z rodiny. Přátelé umí kolikrát pohladit více, než nejbližší! Přeji si jen zdraví pro své milované a lidičky, co mám v srdíčku! Nepotřebuji movité věci, já letos dostanu nejkrásnější dárek ze všech a to druhé sluníčko, které mi roste pod srdíčkem! Je to nejkrásnější dar na světě, co může žena dostat!

4 komentáře:

  1. Ajka, so srdiecka ti prajem aby ta Jezisko vypocul a splnil vsetky tajne aj nahlas vyslovene priania...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, posílám pusu Tobě, Verunce i Aničce ;-) Taky napíšu Ježíškovi, aby už konečně holky byly úplně fit ;-)

    Lennka

    OdpovědětVymazat
  3. Moje milá Ajko, (prosím promiňte troufalost oslovení), na Selský chodím nepřihlášená, takže mě neznáte. Jen jednou jsem Vám napsala, když jste vzpomínala na dědečka. Dnes Vám chci popřát hlavně aby všechno s Vámi a mimískem dobře dopadlo, hodně sil, zdraví a statečnosti. Vaše povídání o Vánocích se zase dotkly srdíčka... máte velký dar pojmenovat city, pocity a taky je z Vašeho psaní cítit, že jste moc hodný člověk. Máte pravdu, někdy je lepší moc věci, které bolí nerozebírat, Jsou potravou pro některé přející-nepřející jedince. Ráda chodím na Selské, mysslím, že bych měla i čím přispět, ale nechci a neumím se tak otevřít. Stále jsem čekala, kdy dojde k tomu, k čemu na selském došlo. je to vcelku logické... bohužel. Ale myslím, že teď je to víc v pohodě. Ale to už jsem někde jinde, než jsem chtěla. Hlavně jsem Vám chtěla napsat, že Vám budu držet palce. Jste mi moc blízká a tak se už těším, až budete mít těžkou chvilku za sebou a mimi v náručí. Fotečka Panenky Marie je moc krásná....bude nad Vámi držet určitě ochrannou ruku. Lenka LZ

    OdpovědětVymazat
  4. Leničko LZ,děkuji za Váš něžný komentář, úplně jste mě dojala!Neostýchejte se a přihlašte se k nám na selské, já myslím, že takových lidiček jako Vy je tam třeba!! Jste mi také moc blízká, na dědečka myslím pořád častěji, moc mě mrzí, že už se druhé vnučky nedožil, určitě by mě obří radost! Přeji Vám krásné dny a ještě jednou děkuji! POkud byste chtěla, kdykoli mi napište na můj mailík, který mám zde uvedený!!
    Zuzi a Lenni, také vám moc a moc ze srdíčka děkuji!! Jste báječné ženské!!!

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka