čtvrtek 1. srpna 2013

Změna

 
Nelením a pracuji. 
Je to se mnou těžké, když si vezmu něco do hlavy... hold kozoroh.
A tak, když se manžel před časem vypravil na tři dny služebně pryč, tak jsem se pustila do malování kuchyně, vše jsem si důkladně připravila, zasádrovala, zakryla folii a pustila se do díla. Mám radost... Kuchyň prokoukla, neboť původní barva byla meruňková... už nikdy nechci barevné stěny... tedy teď je to také mírně barevné... jemná káva... 
Děti máme u babičky, tak doháním další resty, uklidit po dětech pokojíček a jiné místnosti je někdy až k pláči, ale tedy musím se pochválit, mám čisto, krásno, přetříděno a můžu spokojeně chrupkat.
Všem krásné dny, děkuji za návštěvu a komentáře.

14 komentářů:

  1. Ahoj Ajko...
    ty jsi šikulinka, také bych chtěla do konce prázdnin vymalovat kuchyň s obývákem. Budu volit kombinaci bílé barvy a grafitové.
    Měj se prima, pa Martina ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, děkuji moc, jen malá rada, do malování se nepouštěj úplně sama s dětmi na krku! Já jsem myslela, že zešílím, mladší Anička mi všude roznesla barvu,takže jsem chvíli vytírala, chvíli malovala, pak se holky nudily, chodily pořád s něčím, šílené! Ruce mě bolely jako hrom, no, sáhla jsem si na dno, ale jsem spokojená... za dalších šest let to dám určitě vymalovat nějakému šikovnému malíři :)))... Krásné dny, budu se těšit na fotečky... Alena

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že to krásně "naklizeno", nevydrží déle, než se všichni sejdou doma:-)Znám, ten prchavě krátký pocit, kdy bolí celé tělo, ale dušička i oko plesá:-D!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, naklizeno, už není, já stále něco kuchtím a kutím :))... momentálně natírám ještě tu skříňku v rožku kuchyně, byla oranžová, uznej, nemůže tak zůstat, takže namíchat barvu, natřít na bílou kávu a usadit dvířka zpět... poličky jsem vzdala a objednala u stolaře nové :)))... přeji krásné dny. A.

      Vymazat
  4. Ajka, zlatenko ty si tak sikovna..neprides aj k nam ? .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzánko, jak ráda bych přijela, no...ale raději se pustím do dalších naplánovaných akcí, dokud jsem prázdniny a jde mi vše od ruky... Krásné dny.

      Vymazat
  5. Jako krásný pocit když se člověk zbaví meruňkového moru, znám to. A utahání po malování za den přejde a pocit, že jsi to zvládla přetrvává. Měla jsem objednáno nabílení chalupy, jasně že zedník se nedostavil. Vyšplhala jsem na žebřík až do prvního patra a bílila. Vzteky to šlo pěkně od ruky :-) Dobrý pocit, že jsem to zvládla a nespadla přetrvává nadále:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo Uši, meruňkovou už nechci, přetírám tu oranžovou i na dvířkách skříňky, uvidíme, jak se vše povede. Bohužel nejsem tak šikovná, jako lakýrník, který původní skříňku tou oranžovou nastrojil :(((... ale čmouhaté to není, tak se musím spokojit s málem... Máš pravdu, ten pocit je krásný, hlavně, když přijdou i lidé, kteří koukají jako zjara a nechápají :)))... Krásné dny...

      Vymazat
  6. Alenko, smekám před každou, která tohle zvládne sama! Ta barvička je moc hezká!
    Posílám pozdravy a hodně zdaru do dalších aktivit,
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuji, byla to dřina, ale mám fakt radost. Kuchyň je světlá a připadá mi větší, krásnější... Jen kdyby opravdu to naklizeno vydrželo napořád... jenže kuchyň je místnost, kde kutím vše... Přeji pohodové dny. A děkuji moc. Alena

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Amélko, děkuji... velké obejmutí a síly posílám tvým směrem. A.

      Vymazat
  8. :o)))tak to znám Alí, také maluju, když chlapi odjedou na vandr a ten blažený pocit, že jsi to dokázala sama a ještě je to hezký čisté:o).... rozumím ti:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, chlap vytáhne paty z domu a já realizuji beze slov svá přání :))... je to super.. děkuji moc za podporu. A.

      Vymazat

Slovíčka od srdíčka