pondělí 15. srpna 2011

Proměna

 
V minulém týdnu jsme měli vcelku honičku, už jsem psala, že předěláváme pokoje.
Holky mají konečně svůj vysněný pokojík a já svou ložnici :)) tedy říkám já, obývám jí samozřejmě s manželem, ale vysněná je podle mých představ. Barvu do ložnice jsem chtěla původně olivovou, ale když jsem navštívila obchod s barvami, upoutala mě levandulová a tak je celá máááá, levandulováááá. Verunka si vybrala malinovou krásnou a doladily jsme jí spolu fialkovou. Pokojík je barvený a veselý, ještě doladit poličky, židličku a stůl v rohu bude také nový, který musím ještě objednat. Chci už dvojitý rohový stůl pro obě, protože už vidím, jak Verča dělá úkoly a Anče jí tam do toho prndá... takže dostane každá svůj pracovní prostor. Chybí ještě spousty věcí, jenže manžel zatím nemá volno, takže nakupování počká. Prostředky také nejsou vysoké a tak se snažím za málo peněz vytvořit trošku k obrazu naší Verunky. Jakmile se ochladí a bude venku ošklivo, tedy doufám, že dlouho ještě ne, tak se pustím do šitíčka. Přikládám tedy dokumentaci naší proměnya zároveň děkuji moc Věrce selce (punkveruska) za nádherné papírové 3D dekorace na zeď, které mi poslala pro holky!!! :))) Děkuji.
V ložnici vysí svetřík, který dostala Anička k narození od hodné selčičky Alenky a šatičky od kamarádky, které se mi moc líbí a je to taková vzpomínka :)))
Všem děkuji za komentáře a za přáníčka k svátku :)))... Nádherné dny.

5 komentářů:

  1. Ajko, moc sympaticke promeny. Velmi se mi libi ta levandulova loznice a holcici raj se taky moc povedl. Hezky tyden, Katerina

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný holčičí pokojíček. V kombinaci s fialkovou je hezky sladěný a není přeslazený :)
    A levandulová v ložnici je taky fajn. My tam máme studenou modrou, na spaní je ale príma.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko,
    moc krásné proměny!!!! A Verunka už jde do školy? To to letí!!!! Neuvěřitelné.

    Objímám!!! Šárka

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za pochvalu, těší mě to, obzvláště od vás děvčata, které obdivuji za jejich krásné výtvory a vše kolem!! :))). Ještě je tam spousty věcí, které musím vychytat a dodělat, ale mám ještě spousty času.
    Krásné dny. Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera. Tam by se holkám líbilo.

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka