neděle 1. května 2011

Moje zahrádka...


 
 
 
 
 
 
 
Poslední čas věnuji (mimo děvčátek) úpravě zahrádky. Je to práce, ale co, baví mě to. Snad letos všechnu mrkev a petržel nesežere myš a její rodinka jako loni. Krtka nám chytla asi nejspíš sousedovic kočka, toho jsem už pohřbila do popelnice. Máme ale i malou žabičku v zahrádce, je moc roztomilá, ale já než se dokopu k focení, je někde už schovaná :((.
Také jsem upravila předzáhonek kolem chodníku, je tam stále co dosazovat, ale za dva týdny v sobotu razím do Ostravy k OC Futurum, pořádájí tam totiž Farmářské trhy a kdo nemáte daleko, doporučuji! Je to úžasná atmosféra, úžasné místo, plno krásných krámečků, zelenina, ovoce, pečivo, maso, ale hlavně pro mě zahradnictví a krásné věcičky za super ceny!
Loni jsem si místo kompostu dovezla z kompostárny staré kolo, je prožrané červotočem a spodní část zcela chyběla, tedy visela jen na vlásku, tak jsem jí do země zapustila. Větší bude součástí pergoly, ale to je hudba budoucnosti, možná letos, pořád něco s mužem opravujeme, upravujeme, renovujeme, doděláváme a tak se snad dočkám i posezení.

4 komentáře:

  1. Alenko, moc krásně je u tebe na zahrádce! Ať ti všechno pěkně roste, stejně jako holčičky, moc hezké fotky!
    Příjemnou neděli, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to parádní! Farmářské trhy malinko závidím :-)) Tak si je užij i za mě :-)
    evice

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko,
    tady je moc hezky!!
    Přeji krásné májové dny a večery!
    Jarka

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka