neděle 10. října 2010

Podzimní tvořeníčko

Ráno co ráno  je mlha, že by se dala krájet. Naštěstí počasíčko k poledníčku pookřeje a sluníčko nás zahřeje. Já tak mohu při svých toulkách s kočárkem sbírat větvičky na tvoření věnečků :)) Motám, motám :)) A něco málo šiji, zkusila jsem dva tildí kulaťáčky, moc mi ale ještě nejde to řasení, ale snad u desátého už to bude dobré :))

5 komentářů:

  1. Peknučké. Mne sa najviac páčia tie prírodné venčeky, sú úžasné a mnohostranné a vankúšik, mne sa zdá moc pekný:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, polštářky i věnečky jsou moc hezké. Připomněla si mi, že mám asi stejnou látku a že je moc krásná! Ty sběratelské procházky s kočárkem si pamatuju, i když je to tak dávno...
    Krásnou neděli, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ajko!!!
    Vidím,že nezahálíš.Andělka je moc hezká a kulatý polštářek vypadá krásně.Taky bych ho chtěla vyzkoušet.
    No a ty tvoje věnečky jsou parádní.Z čehopak je motáš???

    OdpovědětVymazat
  4. Ajka, najprv musím pochváliť venčeky, pretože sú naozaj božské:) Už som videla kadečo, ale aj tak sa rada vraciam k jednoduchosti vetvičiek zapletených do seba. Tento rok to vyskúšam aj ja z vŕby zo záhradky, snáď sa mi to podarí. "Kulaťáček" vyzerá tak nežne a romanticky. Páči sa mi, len tak ďalej:) No a asi si ešte nečítala... pár postov dozadu na mojom blogu je pre Teba ocenenie:)
    Peknú nedeľu

    OdpovědětVymazat
  5. Moje zlaté, děkuji moc a moc za všechny vaše slovíčka.Ty věnečky pletu s psího vína (přísavníku),roste opravdu všude jako plevel. Já jej škubu i paní sousedce z plotu,ale s jejím dovolením :))).Přeji krásný nový týden, mám velkou radost,že se moje snažení líbí. Objímám.

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka