neděle 24. října 2010

Pár aktuálních fotek

z našeho staveniště, mého balkonu a nově umotané dýně :))). Tentokrát jsem dýni motala za pomocí kuchyňského válečku! Chtěla jsem ji mít stejnoměrnou, hustší a hlavně menší! Myslím, že tentokrát se povedla. Chodníky jsou v nedohlednu, to je tak, že někdo o víkendu pracuje, jiný jde do hospody a pak se pracovat nedá :(( Bohužel... Snad se brzy dočkám, protože mám venku většinu květin, které jsem měla v mých záhonech kolem chodníků. A než dorovnáme terén, než si vše připravím, tak asi začne sněžit a mrznout a já neudělám už nic.

5 komentářů:

  1. Alenko, na terase máš krásně vyzdobeno! Děkuji za milý email, pokusím se ten materiál nezkazit, děkuji za cenné rady. A z toho chodníku si nic nedělej, dobře si ty stavební "horory" pamatuju, člověku to bere nervy. Vydrž!
    Pohodový podvečer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. ...moc pěkně vyzdobeno,ale nejvíc mně dostal ten truhlík s válečkem..., že v domě přebývá selka se nedá přehlédnout :o)) Mokopa

    OdpovědětVymazat
  3. Ali, ty chodníky....no tě prsk! Ale až to bude hotové, tak to bude paráda! Pevné nervy :-)
    A váleček v truhlíku? chichichi selka jak má být! Krásně dekoruješ. Tak ať se daří!
    evice

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že máte připraven váleček v pohotovosti, bude pěkně při ruce ...
    Přeji krásný večer.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  5. Juj,vidím, že všechny zaujal váleček. Má svou historii!Je původně ze školky,používán na keramiku,ale byl už ojetý a paní učitelka jej chtěla vyhodit!Já jej vzala,dala jsem na soustruhu obrousit,ale zjistila,že je propapán červotočem!Takže jsem jej nechala doma,na dekoraci ven,natřela jsem jej dvakrát lakem a snad chvíli ještě poslouží!Namísto něj jsem dětem do školičky nakoupila tři nové,protože už neměli chudáci s čím pracovat,ty staré se jim rozsypaly!!Tak takovou má svou cestu váleček ke mě. :)))

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka