neděle 2. května 2010

Čarodějka

V pátek 30.4. proběhl ve školičce Rej čarodějnic. Vzhledem k tomu, že dva dny vodil Verunku do školky manžel, tak já se dozvěděla až ve čtvrtek, den před konáním, že děti mají mít kostýmy!! Chjo, co naplat, tak jsem celé dopoledne a odpoledne honila jehličku, vymýšlela a tvořila. Myslím, že výsledek je hezký, klobouk jsem ušila, protože papírnictví měla vyprodána všechny klobouky, triko jsem koupila za pár kaček, roztříhala, pomalovala, dokonce jsem vyrobila i košťátko z vrbového proutí a mé opěry ke květinkám :))), bambusové tyče. Zkrátka jsem se pořádně zapotila, ale Verunka měla takovou radost, že jsem večer usínala s krásným pocitem :)))
Fotodokumentaci samozřejmě musím přiložit, protože naše malá čarodějka hned košťátko vyzkoušela! :))

6 komentářů:

  1. Hoci my na Slovensku podobné čarodejnícke sviatky nemáme, musím uznať, že si sa s maskou vyhrala dokonalo! Super, ani nepochybujem, že malá žiarila od radosti:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, to je nádhera. Jsi fakt šikulka nejšikovnější, zlatý ručičky, Verunce to moc sluší. Obdivuju ten klobouk, nebyl by detailnější snímeček, příp. návod? My letos stihli koupit, loni jsme dělali papírovou hrůzu:-)Hlavně, že si to dětičky užijí

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Ajko,kostym se ti moc povedl.Verunce to naramne slusi a ta myska na klobouku je uzasna:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ajko, kostým se Ti moc povedl. Verunka je čupr čarodějka a Ty neuvěřitelná šikulka. :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Ajko, no tak nádherný kostým bys nikde nekoupila! Vypadá to bezvadně, Verunce to moc sluší, je to krásná čarodějka ;-) Jsi šikula!
    Lennka

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji moc za milé komentáře, jsem ráda, že se kostýmek líbí i vám! Peti, detail foto nafotím, až bude chvíle!Popis dodám, možná ušiji ještě jednu časem a doložím fotodokumentaci pro ostatní maminky a babičky a tetičky :)) Krásné dny!!

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka