pondělí 26. dubna 2010

Pustila jsem se do taštiček. Prvně jsem myslela, že ušiji jednu pro Verunku na léto, mám pro ní ve stejném vymyšlené i šatičky! Je to ta látečka růžová na prvním obrázku. No a pak mě to tak chytlo, že jsem vzala další a další do ruky a prostě si nastříhala, postupně sešívala a dávala dohromady! Taštičku lze využít porůznu, například na hřebeny do koupelny, na drobnosti, i na květinku :)) Taštičky jsem se rozhodla dát na Fler.cz a trošku i přispět do rozpočtu rodiny! Moje Verunka tvrdí, že musím šít a vydělávat korunky, abych jí mohla koupit nějakou krásnou panenku :))) Blíží se den dětí, tak možná opravdu něco malinkého za to bude :))) . Mám rozděláno ještě spousty překvapeníček, které budu postupně přidávat na http://www.fler.cz/bublinkaa , jen teď mě bohužel zmohl bacil, angína a tak si jdu pro macešky a hlínu, snad to poleví a nevyužiji je :))) chichichi. Pro ty co neví, co to znamená, tak kdykoli mají chlapi rýmečku, tak se chodí pro macešky a hlínu, protože na rýmu oni bohužel umírají :))) . A už končím, jsem se dnes nějak rozepsala!!
A nezapomeňte, že losování o hajánkovou se blíží! Rozhodla jsem se jej udělat 1.máje.
Krásné sluníčkové dny.

5 komentářů:

  1. Aji a ty taštičky jsou parááádnííí, styl GG je super .. jen tak dál, doufám, že se ti na fler bude dařit, budeš mít mnoho spokojených zákazníků a za koruny budeš moci koupit Verunce tu vysněnou panenku :o)))) ..a brzy se uzdrav.. K.

    OdpovědětVymazat
  2. Taštičky jsou krásné a z moc pěkných látek. Přeji brzské uzdravení.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný den,
    taštičky jsou moc krásné a z krásných látek...
    moc se mi líbí.
    také přeji brzské uzravení a pěkné dny
    Pet

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ajko.Taštičky jsou pěkné,určitě se na tvoje odkazy na Fleru mrknu.Přeju hodně spokojených zákaznic,ať můžeš Verunce tu panenku koupit.Jo a přeju,aby tě ten bacil brzy pustil...Blanka

    OdpovědětVymazat
  5. Ali, ať jsi brzy fit! Hodně zdraví, tvůrčích nápadů, spokojených zákaznic....ať se ti daří!!
    evice

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka