čtvrtek 15. dubna 2010

Jen pro vás mé milé :))

Moje milé, tady je mé překvapení a inspirovala se vámi! Vyrobila jsem jednu andělku pro vás, tedy respektivě pro jednu z vás. Holky moje zlatý, za vaše kouzelné komentíky, za vaše ocenění a vše, co pro mě znamenáte! Stačí jen napsat pár slov, třeba jen pozdrav a jméno. Já na konci měsíce vylosuji jednu, které pak andělku pošlu :)) Tak snad aspoň jednu z vás potěším a brzy opět něco vymyslím :)))

18 komentářů:

  1. Milá Alenko, andělka je moc krásná a já ráda soutěžím tak mě prosím zařad do losování!!
    Obdivuji, že si toho ted tolik našila při tom shonu co musíš s těmi svými beruškami mít!!!
    Jsi prostě Ajka Bublinka šikovná maminka:)))
    Přeji krásný večer a ještě lepší víkend
    Fleurette

    OdpovědětVymazat
  2. Aji, ta je kouzelná .. :o)) hezký večer. K.

    OdpovědětVymazat
  3. Ajkaaaa tak z tohoto som hotova!!! prekvapenie obrovskeeeee....chodim na tvoj blog velmi rada, tak som rada, ze sa mozem zucastnit tejto "sutaze" :))) pekny zvysok dna

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky Alenko,

    připojuji se do soutěže, protože tato výhra je bezkonkurenční.

    Jsi moc šikovná a originální.

    Krásný a pohodový den. Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky Alenko,
    prosím Tě jak to stíháš?
    Je jako všechny krásná.
    Pozdravuj holčičky a posílám jim pusinky.
    Pa Dana- Vasa

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda bych se připojila,protože andělka je kouzelnááá.Taky obdivuju,že si najdeš čas na šití,když máš doma mimi...krásný den přeje Blanka

    OdpovědětVymazat
  7. Ajko je krásná - všechny jsou krásné. Obdivuju Tě,jak to stíháš při malé Aničce. Já se o to pokusila jednou a stálo mě to hodně času. Kdo holt umí, ten umí :-))). Krásný víkend celé rodice...

    OdpovědětVymazat
  8. Ajko, nejdřív jsem se chtěla přihlásit do soutěže, protože je andělka zase tuze krásná. Pak jsem si ale řekla, že já už přece nějaké andělky mám a tak se dobrovolně vzdám a přeju té, co vyhraje, ať jí andělka přinese hodně štěstí a radosti jako mně.
    evice

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím vás,andělka je roztomilá:o)Mám ráda tuhle látku.Přeji vám krásný celý týden.Karin

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Alenko,nevim jestli se take muzu zapojit kdyz jsem tak daleko. Kazdopadne je to nadherna cena,jsi sikulka.Obdivuji te,jak to vsechno stihas se dvema holcinama.Preji krasny den,Monika.

    OdpovědětVymazat
  11. Moničko, zapojit se může každý i na kraji světa a mě to dělá radost! Losování se blíží :)), sama jsem napjatá, kam poputuje naše hajánková :)) Krásné dny všem moje drahé!

    OdpovědětVymazat
  12. ajko bublinečko milá, máš u mě totéž ocenění jak tak koukám....a šitíčko tvé nemá chybičku jednu jedinou, si převeliká šikulka
    pherenis

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Alenko!
    Andělka-hajánka je luxusní a moc tvoje šití obdivuju - je to precizní přesná prácička a já to absolutně nechápu, jak to zvládáš nejen s mimi Aničkou, ale ještě k tomu se slečnou Verunkou. Jsi šikulka pilňuška a ráda se k tobě chodím kochat...obzvlášt když už se nepotkáme na selským:( Měj se krásně a všem nám přeji štěstí v losování :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahojky Bublinko,
    musím tě taky moc pochválit jsi opravdu velká šikulka a tvé kočenky jsou jedna krásnější než druhá...a tak ymůžu do soutěže?
    pa a přeji krásné prosluněné jaro Monča z Brna

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím Alenko,

    máte krásnou andělku. Ale především celý blog. Ty nostalgické fotečky nemají chybu - jsou nnááádhernéééé.

    Krásný den
    Sabrina

    OdpovědětVymazat
  16. ... Milá Alenko...moje internetová dceruško...pěkné stránky máš...posílám moc pozdravů do mě milé části Havířova...ještě tam mám jednu nemilou část...Konzumní ulici, druhý domov mého dědka -bigamisty :-)))
    ...andělka je jak jinak než krásná...až budu posílat balíček, přibalím i nějaké látečky k šití, třeba se Ti hodí...pěkný den a hodně zdravíčka ... Valinka.

    OdpovědětVymazat
  17. Hezký den Ajko, andělka je úžasná, koukám, že to mám s přihláškou jen tak tak... takže zkouším štěstííí... Mějte se krásně Helča

    OdpovědětVymazat
  18. Hezký večer!
    Při brouzdání hezkými bločky jsem narazila i na Váš bloček.Líbí se mi.Máte moc roztomilé holčičky,které mají moc šikovnou maminku.
    MíšaZ.
    PS:Andílek je úžasný,majitelce bude určitě nosit štěstí a denně dobrou náladu!
    Proto,prosím,jestli i já se mohu zúčastnit?

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka