sobota 19. prosince 2009

Anička



Dovolte,abych vám představila naše vánoční radování a dáreček zároveň. Je to naše Anička, která se narodila 15.12. v 8:16 hodin, váha a míra jsou uvedeny na fotečkách! Je to úžasná holčička, moc hodná, krásná a já jsem šťastná maminka.
Přeji vám všem nádherné Vánoce plné radosti, pohody a lásky, také zdravíčko a štěstíčko na celý příští rok!

14 komentářů:

  1. Ali, blahopřeju a juchám, že už jste doma! Aničce hodně zdraví, štěstí, lásky.... Verunce hlavně zdravíčko, ať už se konečně vyzdraví a kašel a rýma zmizí. Jinak vám přeju pohodu a klidný poslední advent....a pak už jen šťastné a veselé!
    evice

    OdpovědětVymazat
  2. Posilam moc a moc gratulaci.Nadherna holcina,nadherny darecek pod stromecek:))Preji hodne zdravicka,klid a pohodu a krasne proziti vanocnich svatku.Pa,Monika.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenka, gratulujem k nadhernemu dietatku! Prajem Anicke stastny zivot, a Verunke aby sa skoro uzdravila, obom vam rodicom aby ste si vychutnali vianocne sviatky v kruhu vasich najblizsich...krasne vianocne sviatky...a veeela veeela pohody aj v novom roku 2010, zuzana

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k tomu nádhernému DÁREČKU. Je krásná. Prožijte nádherné a veselé vánoce. Holčičkám hlavně hodně zdravíčka a radostný vstup do nového roku. Andy

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujůů! Ať vám Anička přináší jen radost a je pořád šťastná a zdravá! :)
    Krásné svátky plné pohody s tím nejkrásnějším dárečkem přeju! Gralińka

    OdpovědětVymazat
  6. Alenkoooo- gratulujeme, posíláme všem moře síly, která bude tedˇ potřeba.Víme o čem mluvíme :-) Anička je princezna. Užijte si vánoce, vy všichni.Martina+Filípek

    OdpovědětVymazat
  7. Ajko, to je krásné nadělení!!! Anička je roztomiloučká:) Tak Ti přeji a celé Tvé rodině krásná svátky s tímto nádherným dárečkem a hlavně zdraví a sílu kterou ted budeš potřebovat!!!
    Hodně štěstí!
    Fleurette

    OdpovědětVymazat
  8. Ajko, moc gratuluji k narození holčičky!!! Všem hodně zdraví.

    OdpovědětVymazat
  9. Ajko,i já gratuluju,Anička je moc krásné miminko.Fotka Aničky s Verunkou mi připomněla naše holky,když jsme si z porodnice přivezli Natálku.Verunka teď bude velká sestra.Přeju hodně zdravíčka vám všem.

    OdpovědětVymazat
  10. Ajko, Anička je nádherná :o).. Sestřičkám to spolu moooc sluší .. Přeji vám všem hlavně hodně zdraví, tedy obzvlášť Verunce .. a krásné Vánoce :o) .Pa. K.

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Alenko, ze srdíčka blahopřeji ke krásnému miminku, přeji hodně šťastných a láskyplných chvil, pevné zdraví a spokojený život. Kouzelné Vánoce!!! sar

    OdpovědětVymazat
  12. Hodně zdraví celé rodince a malé Aničce spoustu štěstíčka do života, je kouzelná :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Ajko, je kouzelná, máš doma krásné princezny ;-) To musí být manžel šťastný. Krásné Vánoce :-*
    Lennka

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji vám všem za milé komentáře a gratulace! Mám vás všechny ráda a jsem za vás šťastná, že jste! Umíte pohladit správnými slovíčky! Děkuji!

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka