pátek 23. října 2009

K Hajánkovi pro Filípka přibyla kamarádka. Šitíčko mě natolik chytlo, že jsem prostě tvořila a šila a šila, až jsem zdárně došila! Verunka mi hned oba hajánky otestovala, takže věřím, že i když je do rukou vezmou dětičky, vydrží :))
Evičko, sluníčko, líbí??? Vím, že ty už malinkaté dětičky nemáš, ale i tak, testování je také důležitou součástí mého tvoření :))))

6 komentářů:

  1. Ahoj Ajko, už jsem u tebe dlouho nebyla, k mojí smůle....to je nádhera. Nevím, jestli je to vůbec možné, ale máš to šitíčko čím dál krásnější. Něžná nádhera!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojda Alenko,
    tak jsi zase o stupeň výš, paráda!:-D Malá Anička má vše perfektně nachystáno, už se určitě všichni moc těšíte:-*. A u mě naprosto zvítězil sobík, líbil by se mi na Vánoce v té režné barvičce, je fakt super:-D. Mějte se krásně obě dvě:-*.
    PS: Dnes jsem konečně povlíkla puntikatý polštářek!!!

    OdpovědětVymazat
  3. jejda to je krasne siticko...to by sa mi moc pacilo keby som bola taka sikula xixi..takze mooc pekne...davam jednotku s hviezdickou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, děkuji moc a moc všem! Chystám se stejné ušít i pro mé holčičky! :)) Chytlo mě to moc a moc!! Snad mi Anička ještě dovolí chvíli tvořit :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí, líbí, mně se líbí!!!A ty gaťátka s krajkou :-)) Chybí mi tu smajlíci, hlavně ten tleskací.
    evice

    OdpovědětVymazat
  6. krásní Hajánci,s těma se bude spinkat...

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka