neděle 6. září 2009

Pár foteček....







V sobotní dopoledne jsme se vydali na výstavu Panenenek v krojích na Slezskoostravský Hrad! Zaplatili jsme si i možnost focení, jenže nakonec v galerii panenek zjistili, že vzhledek k autorským právům vystavovatelů, se nesmí fotit! :( No, ono vlastně ani nakonec nebylo tolik panenek, bylo jich tam tak 5-6 vitrínek, byly nádherné, to určitě. Tak jsme se tedy vypravili na prohlídku Hradu! Nádherně jej opravují, byli jsme tam naposledy tak před dvěmi lety, od té doby je znát obří pokrok! Naší Verunce se nejvíce líbila klec, ze které ani nechtěla :))

4 komentáře:

  1. xixi...:) Verunka v kietke je zlatucka...pekne fotecky...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ajko,Verunce ta klec opravdu moc slusi :)) a asi si drzi jejiho konika co?
    Medvidek i zajic jsou super.Ten zajda nema chybu,v tom svetru je proste neodolatelny :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moničko, děkuji moc, tohle je jednorožec, kterého jí dovezl tatínek, když ještě netušil, že se koníček našel :)) Ale má je ráda oba dva! Děkuji moc za pochvalu šití, zajíčkovi musím našít ještě kalhoty, protože chodí bez no! :) Ale všechno má svůj čas :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Alenko,
    tak se mi snad konečně podaří vložit komentář! Ještě jednou moc děkuji za překrásné šedobéžové šité věcičky:-*. Ta koupě byla opravdu super a na fotkách z výletu vám to moc sluší, u nás taky máme podobný stateček. Mějte se fajn, objímám:-*

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka