pátek 27. března 2009

Moje hobby

Drobnosti radosti.
Moje další třídenní dílko, andělka... jarní únava se dostavila a nějak mi mé milované andělky nejdou od ruky a tak práci raději rozděluji na více dnů :)
Šitíčko je jako sport, čím častěji a déle se dělá, tím člověk získává takovou tu jistotu, takový správný grif.

S postupem času jsem se do Tildy a jejího šitíčka zamilovala, jsou to krásná dílka, která stojí za to vyzkoušet. Tohle jsou mé první andělky...




Z přírody zpět do reality a plním přání a šiju šiju.

Občas si od šitíčka odskočím a vytvořím díky přírodě a jejích darů věnečky, slaměné srdíčka, z kamínků a ubrousků jen tak drobnost, co potěší.

Tito medvídci alá Tilda vznikli díky cenným radám mé virtuální kamarádky Pavlínky. Za to ti Pavlínko moc a moc děkuji, mám tě ráda a tvých cenných rad si moc a moc vážím! Dodala si mi ne jen odvahu, ale takové to správné zapálení do šití!

S postupem času a přestěhováním se do mého rodného domečku, jsem objevila kouzlo šití. Začala jsem šít drobnosti, jako srdíčka a pytlíčky. K šitíčku mi dodaly odvahu také príma ženské z diskuzního fora, selčičky, o kterých jsem se již zmínila.

Propracovala jsem se až k větším obrázkům, tento jsem vyšívala pro Verunku více jak tři měsíce, protože už byla na světě a velká pomocnice u všeho :))
Postupem času jsem se seznámila i s jinou technikou a to křížkovou výšivkou. Díky mé kamarádce Ladě, která byla na mateřské, jsem se pustila do vyšívání. Krteček byla úplně má první výšivka, dnes zdobí pokojíček mé neteře.
Pokračovala jsem dále 3D ubrouskovou technikou, tvořila jsem obrázky, různé, ale nejčastěji pro dětičky a k jejich narození :))
Takto jsem kdysi začínala, propadla jsem ubrouskové technice a tak jsem zdobila všechny květináčky ubrousky. Dnes mě osobně nezůstal žádný, všechny jsem rozdala, ale má maminka jich má požehnaně.

1 komentář:

  1. moc hezké a tyto medvídky jsem hledala,mohla bych dostat střih na medvídky moc děkuji Adriana

    OdpovědětVymazat

Slovíčka od srdíčka