středa 10. března 2010

Kdo si hraje, nezlobí :))

V posledních dnech jsem se zabývala krom mých nejbližších, také nějakou tvorbou. Opravila jsem si starý košík na šití po pratetě. Moje teta jej vyhazovala, tak jsem si jej vzala, natřela vodouředitelnou barvičkou, ušila dovnitř nový kabátek a vše doladila perličkami a krajkou. Nevím, zda to není přeplácané, ale nyní bude košíček sloužit jako úložný prostor pro naše vzpomínky - fotografie.

čtvrtek 4. března 2010

Beránek

Pamatuji si, jako malé dítě i v dospělosti, každé Velikonoce moje maminka pekla beránka za okno! Já budu pokračovat v této naší tradici. Moc se mi líbí dodnes, když za okny kouká beránek a připomíná, že jaro je tady! Sháněla jsem dlouho formu a nemohla najít tu správnou, až nedávno jsem narazila na novou, tak jsem jí koupila. Včera, když přijela prababička holčiček, jsme se pustily do pečení! Beránek je krásný, mám z toho radost a taky dobře chutná :)))

Moje malá švadlenka Madlenka

Před Vánoci jsem si objednala u své virtuální kamarádky Klárky (tady najdete její výrobky http://www.fler.cz/user/27 a tady její blogísek: http://karii-ukarii.blogspot.com/ )  její skvělou panenku Kariinku! Moc jsem toužila po švadlence Madlence a dnes mi jí holoubek přinesl v zobáčku! Klárko, děkuji moc, je kouzelná, už mi hlídá všechny důležitosti k šitíčku a až budu jednou mít svůj šicí koutek, určitě se zabydlí tam!!! Je krásná a miminečko bylo překvapení a moc milé a Anička jej dostane do ložnice, aby nám tak hezky hajalo! :))