pátek 26. února 2010

Čajíčkování

Objevila jsem u nás v lékarně sortiment mých oblíbených čajíčků od Grešíka! Jsou výborné svou chutí, voní a prostě mě osobně moc pomáhájí při různých neduhách! Vřele doporučuji všem, co máte rádi sypané čajíčky!!! Jo a bonbony jsou jen tak pro chuť :))) ....

Naše keramické řádění :))

Než Verunka opět onemocněla, tak jsme spolu absolvovaly keramiku ve školičce a paní učitelka mi nabídla, že si také můžu vytvořit s dětmi tučňáka. Hodně jsme se při tom nasmály, protože naše Verunka byla rychlejší při tvorbě než já a vlastně vytvořila skoro oba tučňáky sama :)) Je moc šikovná a já jsem na ní patřičně hrdá že se pomámila :))) ....

neděle 14. února 2010

Včera jsem ráno dodělala další hajánkovou slečnu :)) . Teď je to na delší dobu poslední kousek, protože mi onemocněla Anička. Tady na Karvinsku a Ostravsku je nejhorší vzduch za poslední roky!  :(( Je tady nejvíce respiračních onemocnění u dětí i starších lidí. Já sama mám problém to kolikrát udýchat!!!

pátek 12. února 2010

Nezahálííííííím, tvořím :))


Dnes je u nás ošklivé počasí, pod mrakem, sněží, tak jsem se dala do šití! Prvně jsem chtěla doma uklízet, ale co, zítra je také den, jsem dnes unavená a tvorba mě vždy probere! :)) Tak tady je výsledek, pro mou milou internetovou kamarádku Moničku, které za mnohé vděčím, kdy vždy v pravý čas ví, jak mi udělat radost, aníž bych cokoli řekla! :)) Moni děkuji a snad se ti bude líbit!!

pondělí 8. února 2010

3D obdlitky

Včera jsme si s manželem trošku hráli a udělali si na památku odlitek Aninčiných nožiček, tedy zatím jen jedné, ale bude i druhá a snad i ručička :)) Je to kouzelné, sice né dokonalé, protože jsem špatně dodržela postup při vyletí hmoty sádrou a vznikly mi malinkaté bublinky, tedy i dírky, ale napravím to u druhé nožky.

Šiju šiju si košilku :))

Chytla mě opět má mlsná na šitíčko. Je to takový relax, jejda, jsem si dnes trošku oddychla při hajánkové slečně, zbylé věci jsou již z dřívějška, zajoch se mi moc nepovedl, ale i tak dělá radost, jen došít šatičky a uháčkovat botičky, snad to zvládnu :))

neděle 7. února 2010

Pro vás všechny :))

Všem vám mým milým přítelkyním, kamarádkám, ač reálným či virtuálním posílám kytičku a poděkování za vše, co pro mě děláte, jak mě podporujete. Vážím si toho moc, děkuji i za dárečky, které jsme dostaly s Aničkou i Verunkou, hlavně za sebe musím poděkovat za nádherné věcičky, které jsou součástí našeho bydleníčka a vždy, když se na ně zakoukám, vím, že jste tady se mnou!!